Bli en i gänget!

Vad säger medlemmarna?

"Jane är bäst! Jag är Så himla glad att detta nätverk finns."

Jane Gbg vill möjliggöra för kvinnliga kreatörer i Göteborg att träffas under avslappnade former för att inspireras av varandra, utbyta erfarenheter och kontakter samt hitta nya vänner eller framtida kollegor. Mötesplatserna skapas genom olika event som arrangeras under året främst i formen av gemensamma frukostar, inspirationskvällar och AWs. I Jane Gbg finns det plats för alla och du måste inte ha kreativiteten som ditt yrke utan det räcker gott om du ser dig som en nyfiken person som vill utforska din kreativitet med ett härligt gäng!

Vad ingår i ett medlemskap?

- Fri tillgång till alla online event

- Medlemspris samt förtur till alla fysiska event

- Tillgång till stängd Facebook-grupp

Såhär enkelt blir du medlem!

STEG 1 | Maila

Ditt medlemskap startar med att du skickar oss ett mejl till info@janegbg.se.  Allt vi behöver är ditt  för- och efternamn, men märk gärna ditt mejl med ”Medlemskap 2020″ .

STEG 2 | Swisha

Sedan betalar du in avgiften 350kr (250kr för student) via swish till 123 326 69 13. Observera att medlemsavgiften är tilfälligt nedsatt under 2020 från 550kr (350 kr för student). Detta för att vår aktiviteter just nu sker online. I meddelandet anger du namn och Jane 2020.  Om du inte har möjlighet att swisha eller om du behöver ett kvitto maila info@janegbg.se.STEG 3 | Mingla

Nu är du redo att mingla loss i vår Facebook-grupp. Ta del av och dela med dig av arbetsannonser, diskussioner och tips. Håll utkik via gruppen på kommande event eftersom du som medlem har förtur till alla kvällsevent som vi anordnar. 

Intresserad av Våra årsmöten? Här hittar du protokollen