Bli en i gänget!

Vad säger medlemmarna?

"Jane är bäst! Jag är Så himla glad att detta nätverk finns."

Jane Gbg vill möjliggöra för kvinnliga kreatörer i Göteborg att träffas under avslappnade former för att inspireras av varandra, utbyta erfarenheter och kontakter samt hitta nya vänner eller framtida kollegor. Mötesplatserna skapas genom olika event som arrangeras under året främst i formen av gemensamma frukostar, inspirationskvällar och AWs. I Jane Gbg finns det plats för alla och du måste inte ha kreativiteten som ditt yrke utan det kan vara en hobby som att fota, virka gosedjur eller scrap booking! 

Vad ingår i ett medlemskap?

- Medlemspris samt förtur till alla våra event

- Medlemspris på samtliga event

- Tillgång till stängd Facebook-grupp

Såhär enkelt blir du medlem!

Maila

Ditt medlemskap startar med att du skickar oss ett mejl till info@janegbg.se.  Allt vi behöver är ditt  för- och efternamn, men märk gärna ditt mejl med ”Medlemskap 2019″ .

Swisha

Sedan betalar du in avgiften (550kr ordinarie, 300kr för student) via swish till 123 326 69 13.  I meddelandet anger du namn.  Om du inte har möjlighet att swisha eller om du behöver ett kvitto maila info@janegbg.se.Mingla

Nu är du redo att mingla loss i vår Facebook-grupp. Ta del av och dela med dig av arbetsannonser, diskussioner och tips. Håll utkik via gruppen på kommande event eftersom du som medlem har förtur till alla kvällsevent som vi anordnar. 

Intresserad av Våra årsmöten? Här hittar du protokollen